English Norsk

Vant restavfallsanbud for Sunnfjord Miljøverk IKS

Rekom har vunnet anbudskonkurransen for henting og behandling av restavfall for Sunnfjord Miljøverk IKS. Kontrakten gjelder cirka 9000 tonn restavfall årlig, og varer i tre år med mulighet til forlengelse på opptil to år.

Publisert 16. januar 2017

– Vi setter stor pris på å ha vunnet anbudskonkurransen, og ser frem til å fortsatt kunne levere gode tjenester til Sunnfjord Miljøverk IKS de kommende årene, sier salgssjef Sør/Øst/Vest i Rekom Ståle Gulestøl.

Sunnfjord Miljøverk er et interkommunalt selskap som har ansvar for renovasjonstjenester i Askvoll, Fjaler, Førde, Gaular, Hyllestad, Jølster og Naustdal kommune. Sunnfjord Miljøverk IKS og Rekom har samarbeidet om henting og behandling av restavfall siden 2010.

Det var til sammen tre tilbydere med i anbudskonkurransen. I utlysningen la Sunnfjord Miljøverk IKS vekt på at de kom til å velge det tilbudet som etter en helhetsvurdering var det økonomisk fordelaktige.

Oppdraget innebærer et årlig volum på cirka 9000 tonn restavfall. Avtalen trer i kraft 1. april 2017, og har en lengde på tre år med opsjon om ytterligere 1 + 1 år.