English Norsk

Christina Moseng Telnes ansatt som Salgsansvarlig i Rekom

Høsten 2018 presenterte Rekom tre nye traineer. En av disse var Christina Moseng Telnes, som vi nå har gleden av å presentere som ny Salgsansvarlig i Rekom.

Publisert 11. februar 2019

Christina er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen energi og miljø. I sin nye rolle har Christina fått ansvar for produktet RDF fra kunder i UK og flere mottaksanlegg i Sverige. I tillegg har hun produktansvar for farlig avfall og koordineringsansvar i forbindelse med kvalitetsledelse.

– At jeg har fått muligheten til å få ytterligere kjennskap til Rekoms samarbeidspartnere i både UK, Tyskland og Sverige er veldig spennende. I løpet av utdanningen har jeg vært på utveksling ved to anledninger. Jeg trives godt i situasjoner med internasjonalt samarbeid. Samarbeidspartnerne våre er kunnskapsrike og gode diskusjonspartnere. Jeg drar også nytte av min miljøbakgrunn i arbeidet med kvalitetsledelse. Jeg setter pris på samholdet og det gode humøret i Rekom, sier Christina Telnes.

– Christina ble fort en integrert del av Rekom-teamet. Hennes kvalifikasjoner og person bidrar positivt inn i salgsarbeid og kundehåndtering. Vi er glad for at hun takket ja til ytterligere utfordringer og ansvar gjennom denne stillingen, sier Salgs- og markedsdirektør Erik-Andrè Sølberg.

Har du spørsmål om RDF, vinduer, smittefarlig avfall eller annet farlig avfall kan du ta kontakt med Christina på +47 980 45 604 og christina.telnes@rekom.no