English Norsk

Fabian Lindseth Mæland ansatt som Salgsansvarlig i Rekom

Høsten 2018 presenterte Rekom tre nye traineer. En av disse var Fabian Lindseth Mæland, som vi nå har gleden av å presentere som ny Salgsansvarlig i Rekom.

Publisert 22. februar 2019

Fabian er utdannet Siviløkonom fra NHH. Fabian har fått ansvaret for flere kunder i Norge og Sverige. Han har produktansvaret for returtre og impregnert trevirke. Anbudsoppfølging er også en av oppgavene som Fabian vil ha fokus på i Rekom.

– Jeg er svært glad for å ha fått muligheten til å bli bedre kjent med samarbeidspartnerne våre og ser frem til å bidra i utvikling av forretningsområdet. Returtre og impregnert trevirke er spennende, både som produkter og hvordan returtremarkedet varierer. Det gode humøret og stå-på-viljen i Rekom er også en medvirkende faktor som gjør det kjekt å gå på jobb, sier Fabian Lindseth Mæland.

– Fabian ble fort involvert i anbuds- og tilbudsbesvarelser. Han jobber systematisk, stiller gode spørsmål og beviser at han raskt får god oversikt. Det at han har en lun sans for humor synes vi selvfølgelig også er veldig positivt, sier Salgs- og markedsdirektør, Erik-Andrè Sølberg.

Har du spørsmål om returtre eller impregnert trevirke kan du ta kontakt med Fabian på +47 930 12 305 og fabian.maeland@rekom.no.