English Norsk

Rekom AS utvider samarbeid i Tyskland til år 2020.

Med samarbeidspartner Returo Entsorgungs GmbH har Rekom utvidet import av RDF til energigjenvinning til mottaksverket MVA Bonn i Tyskland. MVA Bonn er eid av Stadtwerke Bonn GmbH og samarbeidet utvides til år 2020. Rekom vil levere opp til 10.000 tonn per år med gardintrailers.

Publisert 27. april 2018

  • Fotograf: Martin Magunia, Stadtwerke Bonn.

– Vi er meget glade for at en av Rekoms første avtaler for RDF import til Tyskland utvides til år 2020. Vi takker Returo for utvist tillitt og ser frem til å fortsette samarbeidet i de kommende år, sier Marcos Arizti, Business Development Manager i Rekom AS.

Returo Entsorgungs GmbH er et kommunalt eid selskap som bl.a. sørger for energigjenvinning av avfall til mottaksanlegg i Bonn and Leverkusen. MVA Bonn ble bygget i 1992, og har et årlig forbruk på ca. 260.000 tonn, og leverer prosess damp til kraftverk som omdanner dette til fjernvarme og elektrisitet.

Andrea Schlüter, Waste Flow Management hos Returo kommenterer som følger til forlengelse av samarbeidsavtalen, “We see in Rekom AS a solid and reliable partner with remarkably experience within the industry. Based on this we are glad to extend the cooperation for the next 3 years”.