English Norsk

Rekom-teamet utvidet med tre unge og lovende talenter.

Som et ledd i styrkingen av markedsteamet vårt, har Rekom gjennom sommeren rekruttert tre nye traineer til hovedkontoret vårt i Bergen. Disse er Christina Moseng Telnes, sivilingeniør fra NTNU, Fabian Lindseth Mæland, siviløkonom fra NHH, og Sara Andreassen Søreide, også hun siviløkonom fra NHH.

Publisert 3. oktober 2018

– Vi ønsker samtlige velkommen med på laget! Trioen har fått gjort seg kjent med folkene og virksomheten vår, og nå gleder vi oss til å se dem sette kunnskapen fra lange studier ut i live. Våre nye talenter skal blant annet hjelpe Rekom og våre kunder med utviklingen av nye, bærekraftige løsninger for den sirkulære økonomien, sier Eirik Fjeldstad, CFO og konstituert daglig leder i Rekom.

– Jeg har blitt veldig godt mottatt fra dag én, og føler meg allerede som en del av gjengen. Det er alltid godt humør og positiv stemning, selv i en til tider stressende hverdag. Avfallsbransjen er kompleks med mulighet for varierte arbeidsoppgaver, og jeg er spent på hvordan vi som traineer kan bidra til å utvikle Rekom videre, sier Christina Moseng Telnes.

– Jeg setter stor pris på mottakelsen jeg har fått i Rekom. Jeg har allerede fått muligheten til å bli godt kjent med selskapet og bransjen som helhet, og ser fram til en innholdsrik og lærerikt år i stillingen, sier Fabian Lindseth Mæland.

– I min første tid i Rekom har jeg allerede lært utrolig mye. Hele bransjen er ny for meg, og den er kjempespennende! Vi traineer har blitt «kastet ut i det» og fått krevende oppgaver tidlig, noe som har vært veldig lærerikt. Overgangen fra studielivet til arbeidslivet har gått veldig fint, og det er spennende å se teorien fra studiene bli gjennomført i praksis i arbeidslivet. Til slutt må jeg skryte av mine nye kolleger som har tatt oss kjempegodt imot! Jeg gleder meg til å komme på jobb hver dag, sier Sara Andreassen Søreide.

Hele Rekom-teamet ønsker alle tre varmt velkommen!