English Norsk

Endringer i ledelsen

Rekom har styrket laget med Erik-André Sølberg som ny salgs- og markedsdirektør. Videre er Eirik Fjeldstad konstituert som daglig leder, og han får med seg Sølberg og Yngvil Henanger Woxen i ledelsen av selskapet fremover.

Publisert 20. september 2018

I Rekom har vi en ambisjon om å ha bransjens sterkeste markedsteam. Til å lede dette teamet har vi nå ansatt Erik-André Sølberg som ny salgs- og markedsdirektør, etter at vår tidligere markedssjef har søkt nye utfordringer.

– Vi er glade for at Erik-André er på plass hos oss, han er svært dyktig i kunde- og salgsarbeid og har rikelig bransjeerfaring. Han vil med sin kunnskap definitivt være en sterk bidragsyter til vekst og omstilling i selskapet fremover, sier Eirik Fjeldstad, CFO og konstituert daglig leder i Rekom.

Den nye salgs- og markedsdirektøren tiltrådte 1. september.

– Jeg ser frem til å være med og representere et så renommert selskap som Rekom, samt å få være med i et team som skal bistå avfalls-Norge med fremtidens avsetningsløsninger, uttaler Erik-André Sølberg.

Han kommer til Rekom fra stillingen som markeds- og utviklingsleder i Iris Produksjon AS, hvor han blant annet har hatt ansvaret for all nedstrømsaktivitet. I åtte år var Sølberg salgs- og markedssjef/regionansvarlig innenfor Retura-systemet. Før den tid besøkte han nærmest alle krinker og kroker av landet og de fleste kommunale avfallsselskap, for å få ut budskapet om miljøfarlig avfall i kraft av jobben som markedssjef i Ella Miljøbil. Sølberg startet sin karriere i bransjen i 1998 som miljøingeniør i Helgeland Avfallsforedling IKS. Han har sin utdannelse fra Høgskolen i Bodø, Høgskolen i Telemark og Handelshøgskolen i Bodø.